За нас - Семеен Хотел Аквасън, Сандански

Нов бутиков хотел намиращ се в Сандански - един от най-слънчевите и топли градове в България, известен с лековитите си минерални извори, чистия въздух и прекрасното време през цялата година. Разположен в най-новата, тиха и слънчева част на града, хотелът предлага луксозно и комфортно настаняване за пълноценна и спокойна почивка.

Условия при настаняване

Хотелската част предлага 13 двойни делукс стаи, 6 супериорни студиа и 1 делукс апартамент.

Настаняване след 14:00
Освобождаване до 12:00
Отмяна на резервация

Сроковете за анулиране са според тарифите. Можете да проверите специфичните правила за анулиране, когато правите резервация.

Правила и условия

Дефиниции на термините, използвани в уебсайта.

Резервация - резервация на хотелско настаняване;

Клиент - всяко лице, ползващо услугите на Семеен Хотел Аквасън съгласно настоящите условия;

Лични данни - данни от документ за самоличност на Клиента (лична карта или паспорт), телефонен номер, електронна поща или адрес за кореспонденция;

Хотел - Аквасън Семеен Хотел, предоставящ настаняване съгласно действащото законодателство в областта на туризма в Република България;

Хотелиер - упълномощен правен субект фирма представляваща хотела;

Фирмени данни:

"САД 2004" ЕООД

Сандански, ул. Сандански Мискет 10

ИН: BG101661104

Хотелски данни: Аквасън Семеен Хотел & Спа

Сандански, ул. Сандански Мискет 8

Настаняването в хотела се извършва чрез представяне на лични документи, доказващи самоличността на гостите.предоставените от всеки гост данни са защитени в съответствие със  Закона за защита на личните данни и законодателството, уреждащо защитата на информацията и се обработват само във връзка с изпълнението на установените изисквания на Закона за туризма. Тази информация се използва само във връзка с направените резервации и не се предоставя за други цели.

Аквасън Семеен Хотел  има право да събира и използва информация за своите потребители при извършване на резервация или регистрация. Информацията, чрез която потребителят на уебсайта www.aquasunhotel.com може да бъде идентифициран може да включва име, фамилия, телефон и имейл адрес за кореспонденция и всяка друга информация, която Потребителят предоставя при резервация и всяка друга информация, която той въвежда или предоставя при поискване, получаване или използване на услугите.

Хотелът гарантира конфиденциалност на личните данни на своите потребители, в който се посочва, че те ще бъдат използвани само за следните цели:

  • установяване на контакт с Потребителя за уточняване на детайлите на резервацията и начина на плащане;
  • фактуриране;
  • помощ при попълване на резервацията, ако не можете да направите това сами.
  • информация за цените или за всякакви споменати;
  • предоставяне на услуги и подкрепа;
  • известие за нови услуги или продукти;

Аквасън Семеен Хотел ползва информацията за Потребителя с необходимото внимание и отговаря за нейната защита при резервации, направени през сайта www.aquasunhotel.com, с изключение на случаи на непреодолима сила или случайно събитие.

Можете да посетите нашия уебсайт www.aquasunhotel.com без да оставяте лични данни. Лични данни се събират само ако ги предоставите доброволно при извършване на резервация или изпращане на запитване. Когато правите резервация, ще бъдете помолени да попълните онлайн формуляр, който съдържа: име, имейл и телефон за контакт. Тази информация е необходима за обработка и завършване на поръчката (включително изпращане на имейл до вас, за да потвърдите поръчката).

Когато въвеждате лични или бизнес данни (имейл адреси, имена и др.), вие се съгласявате с Общите условия на сайта. Въвеждайки данните, вие се съгласявате те да бъдат събирани, обработвани и използвани с цел установяване на контакт.  Това съгласие може да бъде оттеглено по всяко време и за бъдещ период. Вашите лични данни няма да бъдат прехвърляни, освен ако изрично не желаете това. Имате право да поискате информация за това какви данни се съхраняват за вас, техния произход, получатели и с каква цел се съхраняват. Информацията ще ви бъде предоставена своевременно.

Освен това имате право личните ви данни да бъдат коригирани, блокирани и изтрити в съответствие с регламентите.

Ограниченията не се прилагат в случай, че Потребителят или лица под негов контрол са извършили злоумишлени действия по смисъла на настоящите Общи условия или са нарушили права или законни интереси на трети лица. В този случай има право да предостави лична информация за потребителя на съответните компетентни държавни органи в съответствие с приложимото законодателство.

Аквасън Семеен Хотел се задължава да не разкрива никаква лична информация за потребителя и да не предоставя събраната информация на трети лица-търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато: е получил изричното съгласие на Потребителя в момента на резервацията или в по-късен момент; информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които съгласно действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация при спазване на законово установените процедури; в) в други случаи, посочени в закона.